همايش نقش ما در تحول فضاي مجازي امروز با همه مجمع زنان انقلاب اسلامي برگزار شد.
به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، همايش «نقش ما در تحول فضاي مجازي» امروز با همت مجمع زنان انقلاب اسلامي در مجتمع فرهنگي شهداي انقلاب اسلامي برگزار شد.
در اين همايش روح الله مؤمن نسب اين کارشناس فضاي مجازي با اشاره به آسيبهاي شبکهةاي اجتماعي و وابستگي آن به رژيم اشغالگر صهيونيستي گفت: دليل ماندگاري جهل، وهم است و شبکههاي اجتماعي وهم را در بين مردم گسترش ميدهد.
وي ادامه داد: آمريکاييها با وهم ميخواهند ما را از هم جدا کنند و هم اکنون شاهد هستيم اعضاي خانواده در کنار هم نشسته اند اما هيچکدام حواسشان به ديگري نيست و همه با موبايلهاي خود سرگرم هستند.
اين کارشناس فضاي مجازي تصريح کرد: هويت در شبکههاي اجتماعي گم شده است و هر فردي به راحتي خود را به عنوان فرد ديگري معرفي ميکند اين شايد در جامعه آمريکايي مهم نباشد اما براي ما که يک فرهنگ غني و اصيل داريم به عنوان يک چالش جدي است.
مؤمن نسب خاطرنشان کرد: خود شبکههاي اجتماعي ميگويند ما آمده ام تا افکار مردم را تسخير کنيم و پس از آن باعث تغيير رفتار افراد شويم، بعد از آنکه قدرت تفکر از افراد گرفته شود رفتار آنها نيز تغيير خواهد کرد، متأسفانه امروزه اگر اعضاي خانواده ساعتها صداي يکديگر را نشوند احساس کمبود نميکنند اما اگر تنها يک ساعت شارژ گوشي همراه آنها تمام شود گويي از دنيا عقب ماندهاند.
وي افزود: نظام رسانهاي غرب ميگويد مهم اين نيست که يک حرف را چند نفر ميزنند بلکه مهم اين است که يک حرف را چند نفر ميشنوند، مگر ممکن است اسرائيلي که کودکان را در قنداق سلاخي ميکند ابزاري در اختيار ما قرار دهد که با آن بتوانيم اسلام را گسترش دهيم.
اين کارشناس فضاي مجازي گفت: اينکه گفته ميشود دنيا بدون مرز شده است يک دروغ است بايد دقت کنيم که امروزه شبکههاي اجتماعي با عنوان سرويس به مردم ارائه ميشود و معني لغوي سرويس در لغت نامه فارسي نوکري است، آيا اين قابل قبول است که اوباما و آمريکا و اسرائيل با ارائه اين به اصطلاح سرويسها ميخواهند نوکري ما را بکنند؟
مؤمن نسب اظهار داشت: يکي از فعالان در عرصه فضاي مجازي خدمت آيت الله بهجت رسيد و خدمت ايشان عرض کرد، من در فضاي مجازي و اينترنت فعاليت ميکنم، ايشان به آن فرد هشدار داند و گفتند: «مراقب باشيد در يک ظرف نجس غذا ميخوريد».
وي افزود: شوراي عالي فضاي مجازي تشکيل شد تا اين ظرف نجس را پاک کند و شبکه ملي اطلاعات را راه اندازي کند تا اينترنت سالم، سريع و ارزان در خدمت مردم قرار گيرد اما هم اکنون دقت کنيم که اينترنت و استفاده از آن هم اکنون در چه وضعيتي قرار دارد؟ از طريق بازديدها و جست و جوهاي ما چه منابع مالي براي غرب و شرکتهاي توليد کننده اين نرم افزارها توليد ميشود؟
مؤمن نسب اظهار داشت: در يک پژوهش مشخص شد که 68 درصد از طلاقها به دليل ارتباطي رخ داده است که يکي از زوجين با يک جنس مخالف در اين شبکههاي اجتماعي ارتباط برقرار کرده است و اين يعني اگر اين شبکههاي اجتماعي نبودند 70 درصد از طلاقها کاهش پيدا ميکرد.
وي افزود: متأسفانه برخي از بازيها و CD هاي بازي که با قيمتهاي بسيار نازل در اختيار کودکان ما قرار ميگيرد خريد و فروش آنها در آمريکا جرم است، ما هم اکنون 12 ميليون و 500 هزار نفر کاربر اينترنت داريم که سن اين افراد زير 18 سال هستند و اين افراد در معرض خطرات و آسيبهاي اجتماعي زيادي قرار دارند.
اين کارشناس فضاي مجازي گفت: غرب با راه اندازي اين شبکههاي اجتماعي از سياست قورباغه پخته استفاده کرده است به اين معني که آنها معتقدند اگر يک قورباغه را در يک ظرف آب جوش بيندازيد فرار ميکند و ميرود اما اگر آن را داخل يک ظرف آب سرد بگذاريد شنا ميکند و اگر در زير ظرف شعله کوچکي روشن شود آب به مرور گرم و قورباغه به مرور عصبهاي خود را از دست ميدهد و پخته ميشود، امروز در استفاده کردن از شبکههاي اجتماعي نيز اين سياست را در پيش گرفته اند.
مؤمن نسب گفت: حتي اگر يک گوسفند را بخواهند وارد کشور کنند آن را قرنطينه و آزمايش ميکنند که بيماري خاصي را وارد کشور نکند اما گوشيهاي تلفن همراه کيلويي وارد کشور ميشود و متأسفانه در اين موارد هيچ برنامه ريزي صورت نگرفته است.
وي ادامه داد: پيوست فرهنگي از سوي مسئولان جدي گرفته نشده است و همه آن را به گردن ديگري مياندازند و نکته جالب اينجاست که اوباما ميگويد من به دخترانم اجازه نميدهم عضو فيس بوک شوند و در پيامي براي دانش آموزان نيز گفته است: جوانان به دنبال آينده خود باشيد و همه رفتارهاي شما کنترل ميشود.
اين کارشناس فضاي مجازي ادامه داد: امروزه همسران، زنان و مردان براي گوشيهاي خود رمز ميگذارند و اين سوء ظن و ترديد را در بين اعضاي خانواده ايجاد ميکند و ترديدها مقدمهاي براي آشفتگي خانوادهها، دوري اعضاي خانواده از هم و طلاق ميشود به عبارت ديگر شبکههاي اجتماعي افراد را از دوستان و آشنايان و به عبارتي خوديها دور و به غريبهها نزديک ميکند.
مؤمن نسب ادامه داد: بسياري از بازيهاي رايانهاي در 17 يا 18 قسمت نحوه انجام جرائم را به کودکان آموزش ميدهند و خانوادهها بايد خطر اين بازيها را جدي بگيرند و آنها را در اختيار کودکان قرار ندهند.
در ادامه اين همايش حجت الاسلام کهوند گفت: نکته مهم در استفاده از فضاي مجازي اين است که آن را به صورت منظومهاي نگاه کنيم امروز با نصب يک برنامه در گوشيهاي تلفن همراه امکان دسترسي به 600 کانال ماهواره اي وجود دارد که حدود 180 کانال آن دوزبانه و يا زيرنويس فارسي دارد.
وي ادامه داد: بايد دقت کرد که خروجي اينترنت و شبکههاي اجتماعي براي ما چه بوده است؟ اينترنت آمده بود که در خدمت علم، اقتصاد و فناوري باشد اما هم اکنون چند درصد استفاده از اينترنت در اين فضا انجام ميشود؟
حجت الاسلام کهوند ادامه داد: ما در يک شوره زار صهيونيستي با عنوان شبکههاي اجتماعي وارد شدهايم، عدهاي آن را چاقو يا تيغ دو لبه ميدانند و ميگويند مهم اين است از اين ابزار چگونه استفاده شود اما دقت نميکنند که دسته اين چاقو در دست چه کسي است؟
وي ادامه داد: کارشناسان و پژوهشگران کشورهاي غربي گفته اند اعتياد به اينترنت و فضاي مجازي از اعتياد به مواد افيوني بيشتر است و در اينصورت تصور کنيد که آيا ممکن است آنها براي خدمت به ما اين ابزارها را به رايگان در اختيار ما گذاشته باشند.
کهوند اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بارها تأکيد فرموده اند که اهميت فضاي مجاري مانند اهميت انقلاب اسلامي است پس بايد آن را جدي گرفت.
همچنين نيلچي زاده کارشناس امور خانواده نيز با بيان اينکه متأسفانه ما و مسئولان در مورد فضاي مجازي و آسيبهاي آن ترس جدي نداريم گفت: ندانستن و نگفتن در مورد بسياري از ترسها به مراتب ضررهاي زيادتري را به دنبال خواهد داشت.
وي اظهار داشت: فضاي مجازي روح و عاطفه افراد را زخمي ميکند و سپس تير خلاص را به افکار فرد ميزند.
مؤمن نسب استفاده از شبکههاي اجتماعي داخلي و کمک به ترويج آنها را راهکاري براي مقابله با خطرات شبکههاي اجتماعي غربي دانست و گفت: خانوادهها هوشيار باشد چه امکاناتي را در اختيار فرزندان خود قرار مي دهند و از آنها در چه مسيري استفاده ميشود.
انتهاي پيام/